Jeg har jobbet meg oppover frekkhetsskalaen gradvis, i dag dro jeg på med tidenes frekkeste frokost for min del.

Begynte med å ta et brytebrød, rev av tre klumper og delte i to:
Stekte så speilegg som normalt, men her er twisten. Etter å ha saltet og pepret dem med havsalt og grov pepper fisket jeg frem parmesanraspen min (hell yeah, jeg har en parmesanrasp punk! Got a problem with that? )

Og så raspet jeg rett og slett parmesanost over plommen på speileggene (hel plomme selvsagt, det er bare gærninger som stikker hul på plommen)

Mens eggene sto og koset seg fant jeg frem Brieost. Feit og god som en god ost skal være. To av disse brytebrød halvpartene fikk gleden av å ikle seg et tykt lag med god ost, før jeg vendte tilbake til eggene. Slo ned varmen og gjorde følgende:
Fant frem et glass oliven fylt med paprika: Delte dem i fire-fem tynne biter som jeg drysset over de rundstykkene som skulle ha speilegg. Gjentok prosedyren til jeg hadde passe mengder med grøn-røde oliven og paprikabiter over brødet. Så dro vi på ennå ett hakk: Jeg tok jeg fram mine marinerte hvitløksfedd i olje, som jeg kappet i passe store biter og strødde over brødet. Jeg avslutter med litt agurk for syns skyld.

Spiste selvsagt først disse kongespeileggene, mens de var varme. Den salte smaken av oliven blandet seg med godt brød, og den spisse eggen av hvitløk og olje, samt sprøheten i agurken. Og ikke minst den varme eggeplommen som blandet seg med oljelaken fra hvitløken og vannet oliven hadde tilbrakt tid i: Priceless.
For ikke å snakke om brødet med brie og litt eggeplomme og oljelake på.
Det går ikke ann å starte dagen bedre enn et sånt måltid. Fakta faen.

Photobucket

Tips oss hvis dette innlegget er upassende